+386 123 45 69
mail@premiumcoding.com

Kedves igaziolivás vásárlók,

Mindenkinek feltűnhet, hogy idén az árakat itt-ott megemeltük, és az ingyenes csomagküldés összeghatára is feljebb ment; ez éppúgy szolgálja a vásárlók érdekét (jó minőséget kapni még mindig elérhető áron), mint az igazioliváét (fennmaradni változatlan formában…). Csak annyit emeltünk és csak ott, ahol mindenképpen szükséges volt. Az olívaolaj — hasonlóan a borhoz — évjáratos dolog, és ha egy szüret sokkal kevesebb litert eredményez, akkor a termelők árat emelnek, mi meg sodródunk velük. Ti meg, reméljük, továbbra is velünk. Köszönjük a megértést és a hűséget.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Albador Maduro 1 l PET. Navarrai nyárutó.

0 Reviews

3.200 Ft

Elfogyott

Az egész Mediterráneumot érintő 2016-os terméscsökkenés miatt a termelők 10-15%-os áremelést hajtottak végre. Mi igyekeztünk csak a szükséges legkevesebbet emelni, így lett itt literenként 200.- forint emelkedés.

 

Tudnivalók

TERMŐHELY, TERMELŐ: Az Artajo extra szűz olívaolajokat az észak-spanyolországi Navarra tartományban fekvő Artajo városka közelében, az Aceite Artajo cég készíti.

FAJTA: Az Artajo Albador Maduro 100% arbequinából készült fajtaolaj.

SAVTARTALOM: 0,2º

ILLAT: az arbequinára jellemző almásság kissé érettebb, édesebb, csillapodottabb formában, enyhe vágott és már elszikkadt füvességgel, inkább szénás-szalmás, száraz búzás és  édesmandulás karakterrel

ÍZ: frissen félbevágott nyári alma elszáradt búzaszárral (már ha valaki kóstolt tarlón ilyet)

MIHEZ: mivel kifejezetten a lágy olajokhoz soroljuk, a házi majonéztől kezdve minden olyan ízhez jól passzol, ami nem túl domináns, de frutado változatához hasonlóan is használhatjuk