Magozottat kértetek, magozottat kaptatok

Magozott manzanilla olajbogyóMagozott gordal olajbogyóKözkívánatra végre-valahára megérkeztek a magozott olajbogyók. Mindenkinek mindig elmondjuk, hogy régi, bevált termelőnk, a Torremar magos olajbogyói elsősorban csemegebogyók; az ember leül egy kis sajttal, sonkával, olajbogyóval, megiszik hozzá ezt-azt, nem is kell más a boldogsághoz. Annyi igazság viszont van a dologban, hogy a konyhában könnyebb dolgozni a magozottal, pizzára, tésztába, tapenade-ba, salátába stb. gyorsabb, emberbarátibb megoldás magozott olajbogyót használni, pláne egy melós nap után, amikor gyorsan kell valami vacsorát prezentálni. Ezért kapható mostantól a két zöld alapbogyó: a manzanilla és a gordal mag nélkül, kis- és nagyüveges kiszerelésben is.

Külön jó hír: nem a magozottak árát toltuk feljebb, hanem a magos bogyók lettek olcsóbbak. Részleteket lásd az olajbogyós oldalon, vagy a rendelés oldalon, az oldal alja felé.

Related posts