Kakaó és balzsam

Artajo Arróniz – Az azték. Teljesen egyedülálló, kakaós-kávés karakter, 100% arróniz, 0,1º savtartalom. 0,5 l üveg 3.500.-Új cuccok jöttek: az Artajóval régóta kapcsolatban vagyunk, de ilyesmivel, mint az Arróniz, még sosem találkoztunk: teljesen egyedülálló, kakaós-kávés jegyek, hozzá brutális erő, így intenzitás szerint ez is megkapta a tizennyolcas karikát – vagyis csak haladóknak ajánljuk, de nekik nagyon.

Ezzel párhuzamosan egy régi kedvenc, a virágos-erős Artajo Manzanilla Cacereña az új szállítmányban olcsóbb lett: 4.300.- helyett immár ugyanannyiért tudjuk adni, mint az Arrónizt: 3.500-ért.

Cortijo Garay Vinagre Balsámico Pedro Ximénez. Prémium minőségű sherry-balzsamecet, tölgyfahordós érleléssel. Édes balzsamecetes, komplex íz almás-karamellás, mazsolás, vaníliás jegyekkel. 250 ml díszüveg 2.800.-És még egy újdonság: régóta fájt a fogunk a Garay sherry-balzsamecetére (ez milyen jó már, sherry-balzsamecet), de csak most alakult úgy, hogy elhozzuk nektek. Pedro Ximénez sherryszőlő mustjából készült, tölgyfahordós érlelést kapott, édes balzsamecetes karakterű, komplex ízű, almás‑karamellás, mazsolás jegyekkel. Pont olyan izgalmas, mint amilyennek hangzik.

Related posts