Egy kis sós

Jabugo Capa Negra Bellota és Cebo de Campo Ibérico. Csúcsminőségű érlelt sonka makkoltatott, ill. csúcstápon nevelt ibériai feketelábú sertésből.Sokan keresték rajtunk, és mi is sokáig kerestük a legjobbat: megjöttek a spanyol sonkák, végre lefotóztuk őket, végre megcsináltuk a leírásokat, és végre feltettük a termékek közé. Sonka, sonka, persze, de nem ám csak úgy, mint szegény helyen! Ezek nem holmi serranók fehér sertésből, hanem ibéricók: csúcsminőségű érlelt sonkák ibériai feketelábú sertésből, a bellota ráadásul makkoltatott állatból. És igen, igen, tényleg Martín Berasategui ajánlásával, ugyanis a termelőnk, a Consorcio de Jabugo 2008 óta dolgozik a három Michelin-csillagos baszk sztárséffel, akkor jöttek ki a Capa Negra márkájú sonkákkal és egyéb cuccokkal, ezekből hoztunk kettőt — szerintünk a két legjobbat.

Related posts